Vine a Barcelona dimarts 11S. Vine a la Diagonal!

DSC02343
VINE A BARCELONA DIMARTS 11S. VINE A LA DIAGONAL!!
No és moment de tenir mandra, no és moment de pensar excuses i/o justificacions.
Hem d’anar tots a la Diagonal el proper 11S. Hi ha molts motius, molts!!
Aneu-hi per homenatjar els presos polítics i els exiliats que no hi podran ser, víctimes d’una situació tan surrealista com injusta. Se’ns acaben els raonaments per entendre què està passant i les paraules per expressar el que sentim.
Aneu-hi per deixar clar que sabem que estem davant d’un judici polític a tot un moviment cívic i democràtic. Que no deixarem que les seves “lleis” i la seva ”justícia” ens facin canviar els nostres anhels.
Aneu-hi com a manifestació de la voluntat de tenir un país millor. En darrera instància, el que fa anys que estem fent no té altre motiu que construir un nou estat, però no perquè sigui nou, sinó perquè el volem més just, més solidari, més sostenible, més habitable, més culturalment activat, amb millors serveis bàsics, millor sanitat i millor educació, amb una economia que no faciliti els privilegis, entre d’altres avantatges. Aquestes són les raons que m’impedeixen d’entendre com molta gent (tret dels fatxes) encara es vol mantenir en la situació actual de dependència de l’Estat espanyol: amb un nou estat, tots viurem millor, tots!! Ells també.
Aneu-hi per ajudar els polítics -que tenen la nostra representació-, a estar més segurs de la feina que han de fer. Que tinguin menys dubtes de quins són els nostres desitjos i que quan els aparegui la temptació d’actuar per acumular poder, entenguin que la majoria de gent del país no milita al seu partit i per tant es deuen no al seu interès partidista, sinó a la gent que els ha votat en funció del que han dit que farien…
Aneu-hi perquè és la Diada i voleu manifestar el vostre sentiment de pertinença a una Nació.
Aneu-hi per deixar clar que som molts i segurament més, els que volem conviure en pau, democràticament i participant de la vida de la nostra comunitat.
Aneu-hi per demostrar als que ens volen fer creure que l’espai públic és neutre, que això es mentida. L’espai públic és un lloc que cal respectar, però és un espai on ens hi podem expressar i on ens hi hem d’expressar!!, només faltaria…. Ells voldrien el gris com a color de fons de les nostres vides.
En definitiva aneu-hi perquè, com diuen els savis, hem de ser rebels a qualsevol injustícia i qui cregui que el que es viu a Catalunya no és una injustícia, necessita explicar-ho molt bé per no ser considerat un antidemòcrata.
Així que queda clar que no és moment del que deia al principi. Fora mandra!!
Dimarts, Onze de Setembre del 2018, a les 17:14 de la tarda, participa a l’Onada reivindicativa que recorrerà tota la Diagonal de Barcelona.
Cadascú de nosaltres, i aquest nosaltres és un NOSALTRES amb majúscula, ja que inclou a tots els que vivim a Catalunya, ens mereixem un país millor. El tindrem. Però hem d’empènyer !!!
Visca Catalunya!
Manel Gener, coordinador de l’Assemblea Territorial de Granollers de l’ANC.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Vine a Barcelona dimarts 11S. Vine a la Diagonal!

  1. Marta ha dit:

    Hola volia saber si encara hi han plaçes per l’autocar del 11s O si sabeu en algun altre poble del Vallès oriental, gràcies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s