Si ets soci/a pots votar la consulta sobre les primàries fins dimecres 25 de juliol

img-not-09072018-1024x576

Ja està en marxa el procés pel qual tots els socis i sòcies de l’Assemblea podran ratificar el posicionament del secretariat nacional de potenciar i/o impulsar primàries obertes a les principals ciutats del país. Les primàries tenen l’objectiu de construir llistes unitàries republicanes per a les eleccions municipals del 2019, en funció de la idoneïtat tenint en compte la idiosincràsia de cada municipi.

La pregunta de la consulta, que es farà telemàticament del 22 al 25 de juliol, és aquesta:

Ratifiqueu el posicionament adoptat pel SN, respecte de les EM19, en el sentit de potenciar i/o impulsar unes primàries obertes a la ciutadania i als representants de partits polítics, per conformar candidatures unitàries independentistes amb l’objectiu d’assolir alcaldies republicanes en el màxim nombre de municipis?

La resposta serà binària: sí o no. A més, avui ja s’ha enviat a tots els socis un document amb l’argumentari complet perquè els socis i sòcies puguin decidir amb tota la informació necessària el seu vot.

Enllaç: Vota aquí

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s