Elpidio José Silva omple la Sala de Cultura Sant Francesc

Dijous 17 de maig , convidat per Òmnium Cultural i ANC Granollers, Elpidio José Silva omple la sala de Cultura Sant Francesc. Fa una anàlisi de les ingerències polítiques en la judicatura espanyola en els darrers temps, molt especialment en la seva cúpula, la qual comporta greus vulneracions de l’estat del dret. La intromissió del Tribunal Constitucional en l’Estatut d’Autonomia, i de manera reiterada fins avui, desvirtua els fonaments de la pròpia Constitució i de les relacions entre els poders legislatius i judicials. Entén que la responsabilitat és del partit del govern, amb la col·laboració dels partits aliats, per la seva ineficàcia, corrupció i manca de diàleg.

DSC04318

DSCN5195

DSCN5198

Fotografies Jaume Bellavista
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s