Europe, make a move!

MAKE A MOVE_ok-page-001

La iniciativa “Europe, make a move” és impulsada per l’Associació Catalana pels Drets Civils. També hi participen entitats, entre les quals l’Assemblea Nacional Catalana, partits i mitjans de comunicació.

L’acció consisteix en enviar cartes a cinc líders europeus: Angela Merkel (Alemanya), Emmanuel Macron (França), Juha Sipila (Finlàndia), Lea Varadkar (Irlanda) i Antonio Costa (Portugal). L’objectiu és internacionalitzar la repressió de l’Estat espanyol i vulneració dels drets civils a Catalunya.

Les cartes les pots descarregar des d’aquest enllaç, així com llegir la versió catalana des d’aquest altre enllaç. També les podràs trobar a les parades de les nostres assemblees territorials de l’ANC. Un cop tinguis la carta impresa, firma-la, posa-hi el segell, el remitent i envia-la.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s