Missatge de Jordi Sànchez des de la presó de Soto del Real

DSC03938

Jordi Sànchez ens envia un missatge per llegir en la nostra trobada dels dimarts a la Porxada des de la presó de Soto del Real:

“Gràcies per la vostra perseverança en la defensa de la llibertat. La vostra dignitat és el millor exemple que seguim ben vius i determinats a guanyar un nou país. Hem d’estar preparats per una cursa de fons, llarga i sovint amb dificultats que no imaginàvem. Però en la fortalesa de la nostra voluntat és on podem visualitzar la flama de la llibertat.

Som nosaltres mateixos que decidirem si volem arribar fins el final o renunciar a fer-ho. No depenem de ningú més. I jo us animo a continuar. Amb els valors del civisme i la no violència, ferms en la defensa dels valors democràtics i intransigents amb els autoritarismes que avui ens amenacen.

Us vull agrair la vostra presència setmanal. Amb el vostre gest contribuïu a deixar als nostres fills i les nostres nétes un llegat de civilitat, de justícia i de compromís col·lectiu. Si alimentem en cadascú de nosaltres aquestes idees i actituds republicanes, més d’hora que tard, viurem el naixement i consolidació de la nostra estimada República.

Llum als ulls i força al braç!!”

Jordi Sànchez

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s