Acte de cloenda de la instal·lació de la presó a Granollers en solidaritat amb els presos polítics

En l’acte de cloenda d’avui 24 de gener de 2018 s’ha fet l’alliberament simbòlic de l’últim torn de voluntaris a la presó en solidaritat amb els presos polítics. Meritxell Remolins ha llegit un manifest escrit per Joan Gener. Hem escoltat cançons interpretades pel Cor Veus d’Amics de la Unió i el tenor Ricard Torino. Maria Glòria Casanovas, coordinadora d’Omnium, ha agraït la participació dels voluntaris en omplir de vida la presó i la bona organització i feina feta pels membres d’Òmnium, ANC i CDR Granollers. Els familiars de presos han agraït el suport que reben i han informat que han constituït l’Associació Catalana pels Drets Civils, http://adretscivils.cat/. Hem conclòs l’acte amb el Cant dels Segadors. #llibertatpresospolítics

DSC03517

DSC03492

DSC03515

DSC03509

DSC03524

DSC03526

DSC03529

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s