Concentració a la Porxada avui dissabte 16 de desembre a les 8h del vespre

Avui fa dos mesos que Jordi Sànchez i Jordi Cuixart són injustament a la presó i 43 dies que hi són Oriol Junqueras i Joaquim Forn. Us convoquem a una concentració davant de l’ajuntament a les 20h per exigir el seu alliberament. #llibertat

25358404_1541872895861615_1185951009246681248_o

LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS

N’hi ha que voldrien que ens oblidéssim dels Jordis, de l’Oriol o del Quim. N’hi ha que ens volen callats i silenciats. A tots aquells que han deixat quatre homes de pau tancats, passant el Nadal en una cel·la, els desitgem que recordin les seves decisions aquests dies al costat de les seves famílies i que s’omplin la boca d’excuses i fel.

Mantinguem la constància, mantinguem l’ànim, continuem mobilitzats. Tenim la raó contra bords i lladres.

Empresonar polítics i dissoldre parlaments sempre ha estat propi de les tiranies, ara fa dos mil anys i ara fa dos mesos. No afluixem, votem aquest dijous perquè guanyar dijous ens dona força i la nostra victòria és l’únic camí per alliberar els Jordis, l’Oriol i el Joaquim, veritables ostatges polítics d’un estat indigne i que fa massa temps que no mereix governar-nos.

Llegeix aquí el manifest sencer

manifest sencer aquí

Avui, tothom davant dels ajuntaments a les 20 h!

Assemblea Nacional Catalana

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s