L’estat, enemic dels pensionistes catalans

Via Catalana - Barcelona 11 de setembre de 2015

La sectorial de jubilats de l’ANC volem posar de manifest que el govern del Partit Popular està practicant una activa política d’abandonament dels pensionistes. En concret, l’estat espanyol castiga cada any les pensions amb una pèrdua de poder adquisitiu, amb un increment màxim anual de les pensions d’un 0,25%, que està evidentment sempre per sota del nivell de vida.

A més, el Partit Popular ha malbaratat a propòsit la guardiola de 63.337 milions d’euros del fons de reserva, amb la seva mala gestió econòmica i destinant els recursos altres propòsits com la compra de deute o el rescat dels bancs. El model econòmic del Partit Popular de creació de llocs de treball barats i d’extrema temporalitat, afebleix les futures cotitzacions. Aquesta política està patrocinada per la banca espanyola que busca impulsar els seus plans de pensions privats.

llegir més

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s