Una campanya cívica, pacífica i alegre al centre de Barcelona

IMG-20170917-WA0017

Diumenge 17 de setembre de 2017

Aquesta tarda voluntaris de les assemblees territorials de Barcelona han informat els seus veïns i veïnes sobre el referèndum de l’1 d’octubre.

A les 6 de la tarda uns 300 voluntaris ja estaven preparats per fer una caminada informativa pel centre de la capital. Uns amb díptics a les mans, altres portant cartells, però tots amb un somriure i ganes de donar la informació als ciutadans. Passejant pels carrers, han compartit la informació i han respost a les preguntes dels vianants. Al principi la caminada havia de parar a la cruïlla de Rambla de Catalunya amb Gran Via, però el interès de la gent,  ha fet que la caminada continués pel passeig de Gràcia.

“Per cada paper que ens agafin, en posarem 10 més en circulació”

El president de l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sànchez ha definit aquesta acció com una acció pacífica, alegre i cívica que té com a objectiu informar la gent sobre els beneficis de la república independent. Sànchez ha mostrat preocupació pel fet que la fiscalia està assumint unes funcions que no són pròpies de la institució i ha destacat que sortir al carrer i repartir informació sobre els arguments del sí no és cap delicte. Al final el president de l’ANC ha afirmat que ningú podrà evitar que la gent voti el dia 1 d’octubre.

La caminada ha estat seguida amb interès per una desena de mitjans internacionals de països com Portugal, França o els Estats Units, i ha estat transmesa en directe per l’Agència Reuters a tot el món.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s