Tarraco ahir: Hola República!

IMG_1867 Inici de campanya a Tarraco

Una multitud omple el Tàrraco Arena de Tarragona en l’inici de campanya pel Sí. Entitats i partits polítics s’han compromès amb l’1-O i han denunciat les maniobres i hostilitats de l’Estat envers el referèndum.

L’acte ha comptat amb la presència Carles Puigdemont, Oriol Junqueras, Marta Rovira, Marta Pascal, Quim Arrufat, Antoni Castellà, Magda Casamitjana, Neus Lloveras, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart; membres dels partits independentistes i també de les entitats sobiranistes.

L’acte, conduit per Txe Arana i Oriol Grau, ha comptat també amb les actuacions musicals dels Búhos, a l’inici, d’Èric Vinaixa i Seguirem. Durant l’acte, han pujat a l’escenari gent d’arreu del territori donant la benvinguda a la República.

llegir més

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s