La campanya pel Sí arrenca avui a Tarragona

L’acte que serà unitari de partits i entitats sobiranistes, comptarà amb la presència destacada del President de la Generalitat, Carles Puigdemont, i del vicepresident, Oriol Junqueras. També comptarà amb la presència de membres de l’ANC, Òmnium Cultural, l’AMI i membres dels partits sobiranistes que conformen la majoria independentista dels 72 diputats al Parlament.

L’estructura de l’acte es dividirà en quatre blocs, que coincidiran amb els quatre eixos de la campanya pel Sí que està duent a terme l’Assemblea: “Hola Nou País”, “Hola Europa”, “Hola Món” i “Hola República”. Aquests eixos seran diferenciats amb quatre actuacions dels Búhos, Paula Valls, Eric Vinaixa i Seguirem. Els parlaments s’aniran intercalant entre blocs, actuacions i algunes sorpreses amb el públic.

AnunciXarxes_1200x900_72ppp

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s