Fem una Marxa de vehicles pel Vallès Oriental el proper dissabte dia 9 de setembre a la tarda

Us convidem a fer una Marxa de vehicles pel Vallès Oriental el proper dissabte dia 9 de setembre a la tarda. Hi haurà tres sortides des dels següents punts: Sant Celoni, La Garriga i Caldes de Montbui. Es recorreran diferents pobles fins arribar tots junts a Granollers.

Si sou de Granollers ens trobarem a les 4h de la tarda al Passeig de la Ribera de Canovelles arran del riu Congost (a l’alçada de la Ronda Nord i a prop de l’empresa KH7). Cal que els vehicles vagin engalanats amb estelades i domassos del Sí. Anirem plegats fins a la sortida de La Garriga per ser a les 4.30h en el carrer Jacint Verdaguer (davant Capravo) i inicar la ruta. Som-hi, Marxem!

retol general 2

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s