Artur Mas ahir a l’Antoni Cumella de Granollers: Els darrers cinc anys tenen sentit

Ahir, la sala de l’Institut Antoni Cumella de Granollers es va omplir de gom a gom per escoltar les paraules d’Artur Mas. Al llarg de la seva intervenció va fer una valoració positiva dels avenços aconseguits en els darrers anys i va animar a tothom a mobilitzar-se de forma intensa i valenta els propers mesos.

Va dir: “Els darrers cinc anys tenen sentit, arriba l’hora de la veritat, això va de de bó, hi ha partida i es pot guanyar”. També va fer un reconeixement als líders polítics: “Tenim líders polítics disposats a jugar-se-la personalment, si cal, i això no ha passat sempre”. Així mateix, davant les amenaces de fer-nos fora de la Unió Europea, va recordar la paradoxa que això suposaria: “Només podem deixar la Unió Europea quan ens reconeguin com un estat independent.”

IMG-20170529-WA0006

DBA9kItW0AEAdkA

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s