Un llibre, una rosa i un Sí

I recorda que a Granollers ens trobareu al carrer Josep Anselm Clavé cantonada carrer Nou. Vine a recollir el teu domàs i el dia de Sant Jordi a signar pel Pacte pel Referèndum.

postal_santJordi

L’ANC vol que s’escoltin tots els matisos del Sí. Per això, aquest Sant Jordi instal·larem per primera vegada un plató a la plaça de Catalunya de Barcelona, on des de les 10 del matí, alguns dels periodistes més coneguts del país entrevistaran polítics, líders de la societat civil i autors per entendre el referèndum des de tots els angles.

Des de les 10h i fins a les 20h, pel programa especial “Un llibre, una rosa i un Sí” hi passaran grans noms de la política nacional com el conseller d’Exteriors Raül Romeva, la portaveu del Govern Neus Munté, el diputat d’ERC al Congrés Gabriel Rufián o la portaveu adjunta de la CUP-Crida Constituent Eulàlia Reguant. També referències de la societat civil organitzada com el president de l’ANC, Jordi Sànchez el president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, o el coordinador del Pacte Nacional pel Referèndum, Joan Ignasi Elena.

Llegir més

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s