El canvi ets TU

Jordi Sánchez, president de l’Assemblea Nacional Catalana, avui ha presentat la nova campanya que té com a lema “El canvi ets TU” i es dirigeix a afavorir el Sí a la independència en el referèndum per a la independència de Catalunya.

Jordi Sànchez ha manifestat que el full de ruta del 2012, any de creació de l’Assemblea, s’ha mantingut inalterable: ser un moviment social que porti el país a la independència. A l’Assemblea General Ordinària del 29 d’abril a Granollers tots els socis debatran el Full de Ruta que contempla tots els escenaris possibles. Ha dit: Som demòcrates, les urnes són l’element de cohesió social, i si hem arribat fins aquí, només contemplem el #SÍ.

20170416_114109

IMG_4460

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s