Dones per la República Catalana

Les dones sempre hem lluitat contra totes les injustícies perquè la nostra opressió travessa les discriminacions socials i nacionals. En aquest procés de transició nacional, les dones hem d’implicar-nos en la construcció d’una República Catalana feminista. Volem aconseguir una profunda transformació social i econòmica, que qüestioni de baix a dalt tant l’estat centralista així com també les desigualtats socioeconòmiques. La independència del país ha de ser indestriable de la independència de les dones del patriarcat, així com d’altres formes d’opressió interrelacionades (per motiu de classe, origen, orientació sexual, identitat o diversitat funcional).

Som moltes les dones que treballem, imparables, per a aconseguir la proclamació de la República Catalana, perquè creiem que només des d’un estat propi podrem garantir la consecució de totes les nostres reivindicacions.

Volem una República Catalana lliure de vells prejudicis i socialment més justa per a fer dels drets de les dones i de la seva llibertat no només un principi normatiu, sinó una pràctica relació social i personal des del reconeixement de la diferència i la diversitat.

Sectorial Dones de l’Assemblea Nacional Catalana

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s