Diumenge 19 de febrer de 2017 parlem d’Educació, de Salut i de Serveis Socials al Parc Catalunya de Sabadell

Diumenge, 19 de febrer, ens trobarem al Parc Catalunya (plaça de l’Argub i Eix Macià) celebrant el segon acte de la campanya Fem Futur, de l’Assemblea Nacional Catalana, iniciada el mes passat a Sant Feliu de Llobregat. De mitjans de febrer a mitjans de març els temes centrals seran l’Educació, la Salut i els Serveis Socials.

c4tzkcnxuaadnyc

L’acte s’iniciarà a dos quarts d’onze del matí per donar pas a diferents activitats per a infants i per a adults. Hi tindrem el bus del Banc de Sang. Us animem a salvar vides! Una agradable estona, una bossa de solidaritat! Vine i dóna sang! L’acte finalitzarà cap a quarts de dues del migdia

Veniu a celebrar i a cridar ben fort que volem un país millor i més just, amb una Sanitat, un Ensenyament i uns Serveis Socials potents. Endavant República! El futur és a les nostres mans. Hi ha trens que només passen un cop a la vida.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s