Un judici polític de manual

juicio

La sectorial Juristes de l’Assemblea Nacional Catalana en l’article Un judici polític de manual fa una anàlisi dels fets i les causes que han originat el judici d’aquesta setmana a Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau en el TSJC.

Valoren que “tractant-se d’un procés que té arrels profundes en decisions polítiques enfrontades entre els governs de Madrid i Barcelona, tot fa pensar que si el TSJC ha permès l’obertura del judici oral, difícilment la sentència podrà ser absolutòria.”

Argumenten raons jurídiques per les quals s’hauria d’haver produït l’arxivament de la instrucció abans del judici. “Si no ha estat així, només es pot entendre per l’obstinació política d’un Estat que no està disposat a admetre que la seva integritat territorial és discutida per una part dels habitants del seu territori des de fa segles.”

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s