40.000 gràcies!

L’Assemblea Nacional Catalana en el seu comunicat 40.000 gràcies! agraeix el suport de totes les persones que ahir, 6 de febrer de 2017, es van aplegar al Passeig Lluís Companys per acompanyar a Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau al TSJC acusats d’haver organitzat el 9N.

6 observadors internacionals i més de 100  periodistes internacionals acreditats i amb connexions en directe a televisions d’arreu del planeta han donat el tret de sortida a un nou estadi del procés d’independència de Catalunya, internacionalitzant la denúncia de la judicialització de la política per part de l’Estat espanyol.

6f

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s