Conferència d’Hilari Raguer, monjo de Montserrat, a Granollers

Òmnium Cultura i ANC de Granollers han convidat a Hilari Raguer, monjo de Montserrat, a fer una conferència on podrem escoltar el seu punt de vista del procés polític actual sota el títol La independència ja ha començat. Serà el proper dimarts, 20 de setembre, a les 8h de la tarda a la Casa de Cultura Sant Francesc, carrer Espí i Grau número 1 de Granollers. Us hi esperem!

conferencia-hilari-raguer

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Conferència d’Hilari Raguer, monjo de Montserrat, a Granollers

  1. Sánchez@localhost ha dit:

    Això de Centre Cultural és incorrecte en el cas de la Casa de Cultura Sant Francesc. Per una altre vegada crec que cal ser curosos amb el nom dels llocs de Granollers, quuvtenrn nom, per entendre’ns de tota la vida.

    A reveure,

    El dia 17/09/2016 12.06, “ANC Granollers” va escriure:

    > ANC Granollers posted: “Òmnium Cultura i ANC de Granollers han convidat a > Hilari Raguer, monjo de Montserrat, a fer una conferència on podrem > escoltar el seu punt de vista del procés polític actual sota el títol La > independència ja ha començat. Serà el proper dimarts, 20 de sete” >

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s