Comunicat de l’ANC sobre el sabotatge a una estalada a Granollers

La territorial de Granollers de l’ANC us fa saber que la nit de diumenge a dilluns l’estelada que oneja a l’entrada de Can Bassa, situada en terreny privat, va resultar estripada i malmesa i a la base del pal hi va aparèixer una bandera espanyola. Aquest matí s’ha tornat a instal·lar. 

Davant d’aquest fet volem manifestar que no forma part del tarannà de l’ANC atacar mai cap dels símbols que els contraris a la nostra manera de pensar tenen i estimen, al contrari, ho respectem des del convenciment que cadascú té dret a pensar, expressar i estimar el que vol. És per la nostra manera d’actuar, pacífica, respectuosa i conciliadora en tot moment, que creiem que tenim dret a demanar el mateix respecte cap als nostres símbols i desitgem que aquests tipus d’incidents no es tornin a repetir.

Estelada a Granollers 1 reduïda

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s