Manifestació 19 de març 2016: la solidaritat és la tendresa dels pobles.

Manifestació 1

Manifestació 2

L’Assemblea Nacional Catalana ha participat el dissabte 19 de març en la manifestació convocada per la plataforma ‘Unitat contra el feixisme i el racisme’, emmarcada en les jornades internacionals contra el feixisme, el racisme i la islamofòbia impulsades per moviments unitaris arreu d’Europa, sota el lema: La solidaritat és la tendresa dels pobles, units contra el Racisme #RefugeesWelcome per defensar un model de país inclusiu, democràtic, lliure i socialment just.

En el manifest ‘Trenquem la reixa‘, l’ANC manifesta la solidaritat amb les persones que arriben a Europa amb l’esperança de construir la seva vida fugint de la guerra que els ha foragitat de casa seva i fa una crida a la societat catalana a mobilitzar-se contra aquesta barbàrie implicant-se a fons per tal que les institucions, entitats i ajuntaments catalans desenvolupin i duguin a terme accions que facin possible l’acollida al nostre país.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s