RECTIFICACIÓ DE LA CARTA SOBRE L’ESTELADA

Estelada a Granollers 1 reduïda

Benvolguts i benvolgudes,

Arran de la carta oberta que vaig escriure en resposta a l’atac contra l’estelada hissada al barri de Can Bassa, hi ha hagut una sèrie de reaccions de veïns i entitats del poble. L’objectiu de l’escrit que vaig fer era demanar respecte per a la presència d’un símbol que no va contra ningú, sinó que representa una lluita per construir un futur millor per a tothom, però és evident que no vaig estar afortunada en algunes afirmacions respecte a tota aquella gent que no és independentista.

Unes afirmacions que no representen els postulats i la manera de fer de l’Assemblea Nacional Catalana i de l’assemblea territorial de Granollers, basats sempre en el respecte absolut a la resta d’opinions i formacions democràtiques del país, i en una actitud positiva i propositiva, com ho demostren totes les nostres accions i mobilitzacions.

És per això que demano disculpes a totes aquelles persones que s’hagin pogut sentir ofeses amb el contingut de la carta. Rectificar és necessari quan no s’ha estat encertat, com és el cas, per continuar, d’ara endavant, compromesa amb la construcció d’un país millor des del respecte absolut.

M. Dolors Taulats

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats Granollers. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s