FALTEN NOMÉS 31 DIES!

REVOLA partir d’avui, anirem a contrarellotge. Els dies, les hores i els minuts s’aniran escolant fins a la data definitiva del 27 de setembre. En aquesta data, introduirem una papereta en una urna que canviarà d’una manera molt determinant la fesomia del país. Per bé o per mal.

Els partits independentistes ja han fet i presentat les seves llistes. S’estan preparant de valent per encarar una de les èpoques més intenses de la història de Catalunya. Aquests dies els veurem passejar per la Festa Major per encoratjar els granollerins a dipositar un vot afirmatiu, positiu, un vot que permeti construir un país nou amb igualtat d’oportunitats per a tothom.

L’ANC també es prepara per afrontar un dels períodes més importants de la seva curta història. El dilluns 31, com molts ja sabeu, farem una assemblea general extraordinària per demanar a tots els socis, col·laboradors i simpatitzants que ens hi donin un cop de mà. Hem confeccionat un programa d’accions ambiciós i extens, per arribar a tots els granollerins, sobretot als que tenen més dubtes. Necessitem l’ajuda de tothom, necessitem la teva ajuda.

Si treballem bé, ho podem aconseguir, però ens cal eixamplar la base social favorable a la independència. I només tenim un mes per aconseguir-ho. Ens hi hem d’arremangar tots i anar encara molt més lluny del que hem fet fins ara.

No ens decebrem, no us decebrem. Estarem al peu del canó fins a defallir.

REVOLUCIONARIS DELS SOMRIURES,

XAFARRANXO DE COMBAT!

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats Granollers. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s