ETS UN BON COMUNICADOR O UNA BONA COMUNICADORA?

venda

Si fas o has fet de comercial, de relacions públiques, de mestre, de professor o professora, de botiguer o botiguera, de dependent, de recepcionista, d’advocat, ets polític o metge o metgessa, infermer o infermera, periodista…, si tens facilitat per establir conversa amb desconeguts, per trencar el gel,

et necessitem!

Es tracta de “vendre” la independència, de convèncer els veïns de Granollers que la millor opció per a ells, per als seus fills i per als seus néts és votar les llistes a favor de la independència.

Si tens aquest perfil de bon comunicador, respon aquest correu i dóna’ns les teves dades. Estem creant grups de dues o tres persones perquè surtin a les places de Granollers a parlar amb la gent (de 19 h a 21 h) de les llistes que ens portaran a la independència i dels avantatges que comportarà per a tothom. De convèncer-los que fer un país nou és cosa de tots!

Ens reunirem el dia 17 d’agost a les 19,30 h al local de l’ANC de Granollers (c/ de Sant Jaume, 97) per donar les directrius que caldrà seguir i assajar una mica. Si aquest dia no ets aquí o no pots venir, no et preocupis, envia’ns un correu i fes-nos saber quan podràs començar.

LA INDEPENDÈNCIA ET NECESSITA!

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats Granollers. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s