MANIFEST I GALERIA D’IMATGES DEL COMPTE ENRERE CAP A LA INDEPENDÈNCIA

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

És l’hora de tothom! És l’hora d’anar units!

Ara és l’hora de la inclusió, no de l’exclusió. Ara és l’hora de l’acceptació, no de l’odi. Ara és l’hora de ser-hi tots! Ja sigui amb la llista de Junts pel sí o amb la llista de la CUP, separats però units en un objectiu comú: la independència.

Una independència que ha de sortir de la base, dels membres de la PAH, de les associacions d’immigrants, dels sensepapers, de la gent que tenen les arrels i el cor a Espanya o al Senegal o a Gàmbia o al Marroc o a l’Equador o a l’Argentina… De les associacions esportives i de les culturals, dels partits polítics, dels sindicats, de totes les classes socials.

Una independència per crear un nou estat. Un nou estat on capiguem tots, fins i tot els que hi hagin votat en contra. Un nou estat amb més transparència, on es castigui la corrupció de manera immediata, on s’imposi la dació en pagament, on tothom realment tingui dret a un habitatge, amb igualtat d’oportunitats, amb solidaritat amb els febles, on la cultura i la llengua catalanes siguin el pal de paller, l’element de cohesió de les diferents cultures i llengües que ara mateix tenim a Catalunya, però on gaudeixin del màxim respecte i on siguin considerades com una riquesa, com un bé patrimonial que cal protegir.

Per dignitat, perquè volem una autèntica democràcia, perquè volem transparència en els afers públics, perquè volem la màxima justícia social, anirem a votar el 27S amb la il•lusió renovada, amb els ulls brillants.

Perquè volem convèncer tota la ciutadania dels avantatges d’aquest estat nou, creador de riquesa material, però també de solidaritat, de talent, d’idees innovadores, imaginador de solucions per als autèntics problemes que afecten els catalans i les catalanes. Respectuós amb les diferències de gènere, de sexe, de raça, de religió, de creença… Un estat nou que volem construir entre tots!

Aprofitem aquests dies d’estiu per parlar amb els amics, amb els familiars, amb els veïns que no ho vegin clar. En alguna d’aquelles sobretaules que s’allarguen, pregunteu en general, com qui no vol la cosa, quins dubtes té la gent per no votar per la independència o quins motius té en contra de la independència… Així podràs introduir els teus arguments a favor.

Volem que el 27 de setembre de Granollers surti un SÍ clamorós en forma de vots a les llistes que demanen clarament la independència: Junts pel Sí i la llista de la CUP. Només així deixarem enrere la injustícia, les autèntiques “castes”, el predomini de l’economia sobre el benestar de tothom, l’especulació de tot ordre, el que sempre siguin els mateixos els que paguin la incompetència i els plats trencats per altres que no es fan mai responsables de res.

Hi vols participar? És una oportunitat única! No te la deixis perdre!

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats Granollers. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s