BON VEÏNATGE – FORMACIÓ

 

27s

Com a totes les persones vinculades a l’ANC que vivim en municipis petits o en barris antics, ens passa que voldríem fer feina per assolir un èxit esclatant a les eleccions plebiscitàries del proper 27S.

Però, què podem fer en concret, quan sembla que tot passa per macromanis, grans propostes o gigacampanyes, sense adonar-nos que, en realitat, la feina més important és la feina menuda, el contacte de tu a tu?

En aquest sentit, hi ha una tasca imprescindible i que només la podem fer nosaltres com a bons veïns de la gent gran, col·lectiu que potser no sap si val la pena anar a votar el 27S ni el que ens hi juguem.

La feina és molt senzilla, visitar-los a casa per preguntar-los com estan, demanar-los quina Catalunya volen per als seus néts i esbrinar si tenen pors envers la independència. En cas que manifestin dubtes o demanin aclariments ens oferim per visitar-los amb una persona que els pugui informar millor o, en cas que tinguin dificultats, els podem ajudar el dia 27S.

Apunteu-vos-hi, és fàcil: una hora de formació i unes hores de feina al setembre, les que pugueu, per connectar amb la gent gran del veïnat. I, així, entre tots ho aconseguirem.

Per apuntar-vos contacteu: formació@assemblea.cat

Grup de formació de l’ANC
Comissió d’Accions al Territori
Assemblea Nacional Catalana

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats generals ANC. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s