FORMACIÓ PER SEDUIR INDECISOS

webmail.assemblea.catAprofitant el inici de la campanya “Ara és l’Hora. On tot comença” de l’Assemblea Nacional Catalana, per a les eleccions amb caràcter plebiscitari del proper 27 de Setembre, us oferim una sessió de formació – motivació per preparar-nos adequadament per parlar amb la gent “de tu a tu”, sortint al carrer o per telèfon.

A Granollers, serà aquest dijous 9 de juliol a les 19,30 hores. Curs de motivació. Carrer Sant Jaume 97. Seu ANC. Inscripcions a granollers@assemblea.cat

Som conscients que el nostre missatge independentista no arriba a amplies capes de la nostra societat, i som conscients que a través dels mitjans habituals de comunicació serà molt difícil arribar-hi, ja que el 80% dels medis estan en mans unionistes.

Tenim davant nostre la possibilitat de cohesionar el país fent el mateix que van fer els activistes escocesos i que tant va ajudar a incrementar el volt favorable, passant del 30% fins al 51% en tant sols 8 mesos.

Per fer-ho es necessari que en dotem de recursos personals per poder acostar-se a aquells que no veuen atractiva encara la independència de Catalunya i sembrar-los de dubtes raonables per mitjà de la nostra actitud i coneixements.

Això si, es necessiten patriotes que vulguin sortir de la zona de confort i anar a trobar a aquells que per voluntat pròpia no s’acostaran mai o ho faran quan ja sigui massa tard.

És el que varen fer els escocesos quan varen adreçar-se a la gent dels barris laboristes per escoltar-los i explicar-los els avantatges de tenir un país independent.

Per això s’han creat aquestes sessions de Formació – Motivació per part de persones d’àmplia experiència professional tant en el mon de la venta, com les relacions publiques, com fent d’activistes al carrer, mercats, barris, sortides escoles, bars, escoles d’adults,  llar de jubilats, etc….

El curs consta de tres parts i té una durada d’unes tres hores:

1                    Les raons del canvi d’estratègia;

2                    El desenvolupament de la seducció com eina d’acostament i persuasió de l’altre;

3                    La llavor del dubte i les converses recurrents.

Són sessions pràctiques, participatives i amenes.

Les dues persones de l’Assemblea nacional Catalana que vindran a la sessió són:

Ferran Oliva Monteys                     Xavier Ludevid i Massana

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats Granollers. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s