DECISIONS PRESES EN EL PLENARI DEL 29 DE JUNY

Actes

En el plenari de l’Assemblea Territorial de Granollers, del 29 de juny de 2015, es van tractar els temes següents:

1. S’aprovà l’acta de l’15 de juny.

2. Seguiment de les Comissions:

Accions
1. Calendari d’accions del mes de juliol:
• 3 juliol, repartiment fullets sobre el primer dels 10 eixos: Equilibri Territorial, color blau.
• 18 de juliol, paradeta i speak corner, de les 18:30-20:30 al carrer d’Anselm Clavé, davant del Museu.
• 27 de juliol, manifest a la Porxada i happening a a les 18:00-20:30. Penjada de pancarta i actuació artística.
• Penjada de pancartes als balcons.

Actes
1. S’està fent gestions perquè pugui venir a Granollers un membre del Secretariat Nacional.
Relacions amb les entitats
Taula per la independència. El 16 de juny de 2015 es varen reunir a la seu d’Òmnium Cultural de Granollers, c/ d’Espí i Grau, 1, els representants de les seccions locals o comarcals dels següents partits i entitats: CDC de Granollers, CUP Granollers, ERC de Granollers, Arran Granollers, UDC de Granollers, Òmnium Cultural de Granollers, Agrupació Excursionista de Granollers, Agrupació Sardanista de Granollers i Assemblea Nacional Catalana de Granollers, per tractar de la creació d’una taula de Granollers per la independència.
Excusa la seva presència, Reagrupament Vallès Oriental.
Després d’un ampli debat s’acordà:
1. Crear una taula ciutadana de Granollers per la independència, constituïda per persones de la societat civil, a títol individual, al marge d’organitzacions polítiques i sindicals.
2. Objectius: crear espais de debats entre la societat granollerina de models de país en una Catalunya independent.
Els presents es comprometen a buscar persones de la societat civil que la vulguin encapçalar.

3. Programa d’actuació:
• 4 de juliol: presentació, lectura del manifest i signatura d’adhesions. Terrassa de la plaça de Folch i Torras. Tot seguit: debat independentista : visions sobre la independència.: models de país.
• 18 de juliol. debat: independentistes versus federalistes.
• 14-19 de setembre: gran acte amb la presència d’independentistes de reconegut prestigi.
• Els presents queden convocats per a la propera reunió que serà el 29 de juny a les 19.30 h.

Voluntaris
• Cal avisar els associats que han manifestat que volen fer de voluntaris de forma puntual per al repartiment de fullets a les estacions de tren de Granollers centre i barri Bellavista, per al 3 de juliol.
3. Llei mordassa
• Aquesta llei entra en vigor l’1 de juliol i cal tenir-la present en tots els actes que organitza l’ANC pel que fa a convocar concentracions o manifestacions en la via pública. Per tant, és imprescindible que ho tinguem en compte per evitar multes. Les concentracions o reunions en llocs de trànsit públic i manifestacions de més de 20 persones cal comunicar-les prèviament a l’autoritat. El termini per presentar la comunicació és de 10 dies, com a mínim, i 30 com a màxim. El tràmit de comunicació es pot fer per internet o de forma presencial.Internet:http://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/seguretat/manifestacions_i_concentracions/comunicacio_de_manifestacio_o_concentracio/• Presencial: mitjançant un formulari que es pot descarregar de la mateixa pàgina web. Un cop omplert cal enviar-los per correu electrònic a l’adreça manifestacions@gencat.cat. També es pot enviar per fax (93 551 24 06/16) i presentar l’original a qualsevol registre de l’Administració. La multa per no comunicar prèviament la reunió o manifestació arriba fins a 600 €. Els responsables de l’ordre són els mateixos organitzadors..
• Això no eximeix de fer la sol·licitud a l’Ajuntament.

4. Consulta 4J
• El Secretariat Nacional de l’ANC, reunit el 26 de juny, va aprovar realitzar una consulta adreçada als socis i sòcies per reforçar el paper de l’Assemblea en el lideratge del procés i, alhora, garantir que es donaran les condicions perquè les eleccions del 27S tinguin caràcter plebiscitari.
• La votació es farà el divendres, 3 de juliol de les 17:00 a les 21:00 h i/o el dissabte, 4, de les 10:00 a les 14:00 h. La pregunta que es posarà en consideració de tots els socis i sòcies de ple dret és la següent:
“Vols que l’ANC busqui les complicitats necessàries amb altres entitats i forces polítiques per impulsar una proposta electoral de la màxima transversalitat, per garantir el caràcter plebiscitari del 27S que ens porti a la independència de Catalunya?”

5. Formació
• L’ANC nacional ofereix la realització d’unes sessions de formació-motivació per preparar-nos adequadament per parlar amb la gent de “tu a tu”, sortint al carrer o per telèfon, dins de l’inici de la campanya “Ara és l’Hora. On tot comença”, per a les eleccions amb caràcter plebiscitari del proper 27 de setembre. Aquesta formació la donaran persones d’àmplia experiència professional tant en el món de la venda, com les relacions publiques, com fent d’activistes al carrer, mercats, barris, sortides escoles, bars, escoles d’adults, llar de jubilats, etc….
• El curs consta de tres parts i té una durada d’unes tres hores:
• Les raons del canvi d’estratègia;
• El desenvolupament de la seducció com eina d’acostament i persuasió de l’altre;
• La llavor del dubte i les converses recurrents.
Són sessions pràctiques, participatives i amenes.

6. Campanya d’estiu
• 17 de juny de 2015, reunió de la ANC comarcal a Lliçà de Vall.
L’objectiu és centrar-nos en els amics o coneguts dels no-convençuts.
• Fer paradetes actives amb 3 voluntaris, 1 a la paradeta i els altres dos que interactuïn amb la gent del carrer amb activitats pels nens, incloure una pissarra on la gent pugui escriure els seus desitjos , el què, el com voldrien que fos la República Catalana. També es pot fer amb un rotlle de paper on contingui tots els escrits de la gent.
• Fer pancartes on apareguin els 10 eixos de la campanya ON TOT COMENÇA

• Bon veïnatge: Pensat per a ciutats i a pobles de < de 20.000 habitants. Es tracta d’anar porta a porta a gent catalanoparlant que té por del procés. Si es convenç a 1 persona això pot tenir un efecte bumerang. No es tracta de demanar dades a les persones. Es tracta de deixar un qüestionari i llavors es passa a recollir. Caldrà anar-hi mínim dues persones degudament identificades. Es pot fer formació. Es pot començar amb els veïns de l’escala.
• Creació d’un grup de whatsapp de la Comarcal amb caràcter merament informatiu.
• Entre el 7 i el 9 de Juliol es proposa fer una Festa per la independència per a tota la comarca amb la presència del president de l’Assemblea Nacional Jordi Sánchez. Es proposarà fer-la a Llinars o Cardedeu o Sant Celoni…Les despeses es repartiran entre les Territorials de la Comarca
• Pel que fa a la intervenció de Súmate caldrà fer un calendari i caldrà també donar-los suport econòmic.”

7. Autocars 11S.
• S’han llogat 10 autocars a l’empresa Sagalés. Els tiquets es poden comprar els dilluns de les 17.00 a les 19:30 al local. El preu és de 10€, anar i tornar.
8. Altres assumptes d’interès general.
• Renovació d’estelades: S’han comprat 200 estelades per regalar-les en els actes

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats Granollers. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s