RECORDEU QUE AQUESTA TARDA FEM LA CONSULTA A GRANOLLERS

T'ESCOLTEMNomés aquesta tarda, de 17 h a 21 h, al local de l’ANC de Granollers, podreu venir a votar i donar resposta a la pregunta:

Vols que l’ANC busqui les complicitats necessàries amb altres entitats i forces polítiques per impulsar una proposta electoral de la màxima transversalitat, per garantir el caràcter plebiscitari del 27S que ens porti a la independència de Catalunya?

Podeu venir amb la butlleta ja emplenada si us la baixeu d’Internet (https://assemblea.cat/sites/default/files/ButlletaANC.pdf). De tota manera, nosaltres en tindrem al local.

Si no podeu venir, teniu l’oportunitat de votar de dues maneres:

De forma presencial: podeu anar a qualsevol lloc de votació, no cal que sigui necessàriament el de la vostra Assemblea Territorial. A la nostra web trobareu la llista de tots els llocs de votació oberts amb la seva adreça i horari (http://assemblea.cat/tmp/Llocs_de_votaci__versi__2.html).

Per correu electrònic: fins el dissabte a les dues del migdia podreu votar per correu electrònic seguint les instruccions que hi ha a la nostra pàgina web.

INSTRUCCIONS PER VOTAR PER CORREU ELECTRÒNIC

Cóm puc votar per correu electrònic? Per exercir el dret a vot mitjançant correu electrònic, el soci/a haurà de consultar si està donat/da d’alta en el cens, a la pàgina web de l’ANC (https://assemblea.cat/) apartat Consulta Cens 4J. Si es així, en el correu-e de confirmació trobaràs un codi de validació. Hauràs de descarregar-te la butlleta de votació de la nostra pàgina web i marcar la opció desitjada. Seguidament has de remetre un correu electrònic a l’adreça consulta4j@assemblea.cat , adjuntant la butlleta degudament escanejada, en PDF, fotografia o qualsevol altre sistema que en permeti la seva visualització. En el cos del correu electrònic haurà d’indicar el seu número de DNI/NIE i el codi de validació. No es consideraran vàlids els correus electrònics que no tinguin la butlleta, el número de DNI/NIE i el codi de validació. Els vots emesos amb aquesta opció no tenen la consideració de vot secret, i tenen per tant, les mateixes característiques que el vot a ma alçada.

LA TEVA RESPOSTA ÉS IMPORTANT!

VOTA!

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats Granollers. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s