Motorada per la independència, 27 de juny, al Circuit de Catalunya

Una vegada mes, donarem una volta al Circuit de Barcelona-Catalunya per la Independència

Qui som? Som un grup de persones vinculades al món de la moto i al país. Així que podem ben dir que tenim benzina a la sang i estelada l’ànima. Impulsem aquesta concentració en moto en favor de la independència amb el suport de l’Assamblea Nacional Catalana.

Motorada 2015

Circuit de Barcelona – Catalunya
A les 17.00 h s’obrirà l’accés del circuit per concentrar i col·locar totes les motocicletes al traçat. Recordeu que intentem batre el rècord de motos en la pista; per tant, sigueu puntuals.

El temps màxim d’estada dins del Circuit serà de 2 hores amb actes festius de colles de timbalers i gegants. El president de l’ ANC, Jordi Sánchez, serà l’encarregat de dirigir-vos unes paraules.

Itinerari cap a Barcelona
A les 19.00 hores, marxarem cap a Barcelona agafant la C17 i entrant a Barcelona per l’avinguda de la Meridiana, per participar a l’acte organitzat per ANC a la Plaça de les Glòries, entre el Museu del Disseny i els Encants Nous. Tothom que vulgui es pot afegir a la caravana de motos a l’arribada a Barcelona.

Acte festiu a la ciutat
L’acte de cloenda començarà a les 20.00 h i comptarà amb actuacions de cultura popular, així com els discursos del president de Súmate, Eduardo Reyes, i la expresidenta de l’ANC, Carme Forcadell, i, finalment, l’actuació de Brams.

Reglament: la concentració té un caràcter no competitiu, festiu i responsable. Es prega als participants que es comportin civilitzadament i evitar els sorolls innecessaris per no malmetre la convivència amb la resta d’usuaris de la via pública. La circulació del Circuit a Barcelona es farà seguint els Mossos d’Esquadra a una velocitat prevista de 60 km/h fins a arribar a Barcelona, on se circularà a un màxim de 50 km/h i on en tot moment s’hauran de complir les normatives de circulació.

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats generals ANC. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: