ACORDS PRESOS EN LA REUNIÓ DEL PLENARI DEL 15 DE JUNY

Actes

Com sabeu, el dilluns 15 de juny de 2015, a les 19.30 h, es va portar a terme la reunió plenària del grup coordinador en el local del carrer de Sant Jaume. S’hi van tractar els temes següents

1. S’aprova l’acta de l’1 de juny.

2. Seguiment de les Comissions:
Accions
1. Acte polític el 27 de juny, a la Porxada. La comissió va aprovar les frases que es penjaran en diferents plafons a la plaça de la Porxada per l’acte de 27 de juny. Són les següents:
2. Balcons per la independència. Tenim 20 persones que cedeixen els seus balcons per penjar-hi pancartes amb frases motivadores per votar a favor de la independència el 27S. S’ha demanat a l’ANC pancartes velles per poder-les reutilitzar. Els propietaris es podran quedar amb la pancarta com a record de la seva contribució a la nova República Catalana. Es contactarà amb els propietaris dels balcons per poder-les penjar.
3. Estelada. Una família de Palou ens cedeix un camp de la seva propietat per penjar-hi una estelada a l’entrada de Granollers. Es demanarà el permís adient.

Actes
1. El proper 23 de juny a les 19.00 h, se celebrarà la baixada de La Flama del Canigó. Acte organitzat conjuntament per Òmnium Cultural i l’ANC Granollers. La Flama arribarà a la Porxada procedent de les Franqueses del Vallès. Aquest any hi col·laboren atletes del Club d’Atletisme de Granollers, que portaran les torxes, l’Esbart Dansaire, els joves de la CUP, i les corals El Poble que Canta i Avui cantem.

Relacions amb les entitats
1. Taula per la independència.. Demà, dia 16 de juny a les 19.30, a la sala d’Òmnium Cultural està prevista una reunió amb els partits ERC, Arran, la CUP, CDC, UDC i les entitats Agrupació Sardanista i Agrupació Sardanista per tractar de la creació de la taula.
3. Comunicat de l’AT de Castellterçol-Granera. Després de debatre sobre aquest comunicat s’acorda no adherir-nos-hi, donat que, una vegada llegida la carta del president de l’ANC, dirigida a les tres grans forces polítiques, la setmana passada, i que varen signar els compromisos de la campanya “Ajuntaments per la Independència”, en termes generals s’exposen els mateixos continguts del comunicat de l’AT de Castellterçol-Granera. S’adjunta carta del Jordi Sánchez.
“Benvolgut/benvolguda,
Et faig arribar el nostre reconeixement pel suport que la campanya “Ajuntaments per la Independència” ha rebut de moltes de les candidatures locals de la vostra formació́.
L’adhesió́ a aquesta campanya comprometia a: 1) tornar a ratificar o adherir el municipi a l’Associació́ de Municipis per la Independència (AMI), 2) treballar pel caràcter plebiscitari de les eleccions al Parlament del 27 de setembre vinent i 3) constituir governs locals independentistes per fer costat a les decisions del nou Parlament i Govern sorgit de les properes eleccions.
En aquest sentit, us demanem que vetlleu pel compliment, arreu del país, d’aquests compromisos i us agraïm per endavant els gestos i pactes que des de la vostra formació́ esteu fent per assolir el màxim nombre d’alcaldes i alcaldesses sobiranistes, així́ com ajuntaments i institucions de govern local compromesos amb l’assoliment de la independència del nostre país.
L’esperit d’aquests compromisos no ha estat mai generar competència ni rivalitats entre partits ni tampoc ser usats com a arma llancívola entre partits. Ben al contrari; l’objectiu era i és transmetre a la societat catalana seguretat, força i unió́ de les forces polítiques compromeses amb el procés, i també́ reforçar des del món local el projecte nacional d’una Catalunya independent.
Des del respecte absolut a les decisions que prengueu per afavorir governs locals sobiranistes, us volem transmetre el nostre compromís a continuar mobilitzant la societat catalana per tal d’assolir la majoria social suficient el proper 27 de setembre per tal de fer irreversible el procés democràtic constituent de la república catalana.
Ben cordialment, Jordi Sànchez, President.”

4. Reunió de la Coordinadora comarcal a Montmeló.

5 . Motorada. S’acorda penjar al blog la informació de l’acte.

6. Repartiment de diaris. S’avisarà els voluntaris per al seu repartiment.

7. Autocars 11S. S’acorda demanar pressupost dels autocars.

8. Altres assumptes d’interès general.
• Propera reunió comarcal , el 17 de juny a Lliça de Vall.
• Renovació d’estelades. Es proposa la substitució d’estelades velles. Es demanarà pressupost.

Els presents queden convocats per a la propera reunió que serà el 29 de juny a les 19.30 h.

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats Granollers. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s