COMUNICAT DE L’ANC DE GRANOLLERS SOBRE LA DENEGACIÓ DE L’AJUNTAMENT PER OCUPAR L’ESPAI PÚBLIC DURANT LA CAMPANYA ELECTORAL DE LES ELECCIONS MUNICIPALS DEL 2015

Ajuntament

Segons la notícia publicada al digital naciogranollers.cat en què l’Ajuntament desmenteix que se’ns denegués l’espai públic per posar-hi la nostra parada i el buscat, volem que us fixeu en la impressió de pantalla del correu electrònic de la imatge que se’ns va enviar per confirmar aquesta no-autorització.

Ens sap greu que una evidència com aquesta hagi donat peu a algunes persones que ens han titllat de mentiders. No és veritat, però, el que diu l’Ajuntament que ens van oferir altres espais: no hi va haver en aquest cas cap oferta, com es pot veure en el correu de la imatge.

Creiem que qualsevol acte, com per exemple obrir una aixeta i que en ragi aigua, és un acte polític, perquè hi ha certes polítiques que fan possible que l’aigua arribi fins a l’aixeta (hi ha països en què, com que no existeixen aquestes polítiques, no és gens segur que d’una aixeta en ragi aigua, tothom ho sap). De la mateixa manera que deixar posar una paradeta o no és un acte polític perquè qualsevol comportament ho és, de polític.

Durant la campanya electoral sembla que només certes organitzacions tenen dret a certs espais públics, a tenir-hi presència i veu. A algunes persones els pot semblar molt normal, a l’ANC de Granollers no li ho sembla gens perquè… per quins set sous quan durant uns dies es pot parlar obertament de quin és el futur que se’ls ofereix als ciutadans no ho podem fer nosaltres, que tenim un projecte molt més clar i molt més il·lusionat i engrescador que alguns? Volem per Granollers llibertat d’expressió, democràcia participativa, igualtat d’oportunitats, polítiques d’inversió en ocupació, en habitatge social…; és a dir, inversió en les persones en un país en què sigui factible fer-ho des del ajuntaments. Ara mateix no podem posar ni una paredeta!

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats Granollers. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s