CRIDA PER GRANOLLERS-CUP DEMANA SUPORT ECONÒMIC

DONACIONS

Amiga, amic,

Com ja deus saber, en pocs dies començarà la campanya electoral, però a la Crida per Granollers-CUP fa dies que treballem per preparar-la. Volem que la veu del carrer també arribi a l’Ajuntament. Els partits que ja hi són compten amb aportacions municipals i crèdits bancaris per finançar la campanya, i en alguns casos utilitzen també mitjans públics. La nostra candidatura, que és una candidatura alternativa, només té una manera de finançar-se: a partir de les aportacions de la gent, de gent com tu.
Des de la CUP s’està fent un esforç per finançar totes les candidatures municipals, però és necessari que tothom que pugui també sumi pel projecte a Granollers. La més mínima aportació és suficient i entre tots i totes podem sumar prou per arribar als 1.400 euros que ens falten per tirar endavant la campanya, l’import total de la qual és de poc més de 5.500 euros. Som transparents i austers, però ens cal ser autosuficients. I això depèn de tots nosaltres.
Pots fer el teu donatiu a través de la plataforma de donacions www.cup.cat/donacions (on podràs escollir el mètode de pagament: targeta de crèdit, PayPal o domiciliació bancària). L’estricta llei electoral ens fa molt difícil recollir donatius en efectiu.
Et convidem a reenviar aquest missatge a totes aquelles persones que pensis que poden tenir ganes de col·laborar-hi.
Gràcies per avançat!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s