PLENARI DEL 23 DE MARÇ – DECISIONS PRESES

Actes

Com sabeu, dilluns passat, 23 de març de 2015, a les 19.30 h, es va portar a terme la reunió plenària del grup coordinador en el local del carrer de Sant Jaume. Després d’aprovar l’acta del plenari del 16 de març, s’hi van tractar els temes següents:

2. Seguiment de les Comissions:

Accions
1. Open Night, divendres, 27 de març. Davant la negativa de Gran Centre de no donar-nos permís per fer paradeta es proposa fer un comunicat de denúncia amb el lema NIT TANCADA PER A L’ANC DE GRANOLLERS.

Actes
1. Conferència Jaume Marfany. Es fa una valoració molt positiva de la visita del vicepresident de l’ANC, el passat 10 de març a les 19.30 h, a la Sala Tarafa. La conferència va versar sobre la relació de l’ANC amb els partits polítics sobiranistes, els reptes i el full de ruta de l’Assemblea fins al 27S, els resultats de l’última enquesta del CEO… i va contestar totes les preguntes compromeses de les persones assistents a la xerrada.

2. Taula rodona a la Porxada, el proper 7 de maig, amb la presència dels candidats i partits polítics que hagin signat el compromís de l’ANC.

Relacions amb les entitats
1. Partits polítics. Es continua amb els contactes de la resta de candidats i partits polítics que es presenten a les eleccions municipals per si volen signar el compromís de candidatura municipal. Per part del Pep Mur, d’ERC, ja es va signar el 16 de març i per part de l’Àlex Sastre (CiU) el 18 del mateix mes.
2. Entitats esportives. S’està treballant per fer una reunió amb cadascuna de les juntes per muntar una xerrada amb els seus socis.

Joves
1. Es crearà una comissió amb membres de les JERC, dels JNC i de la CUP. Les activitats serien de caràcter cultural.

3. Altres assumptes d’interès general:

1. III Assemblea General Ordinària de l’ANC a Lleida, que se celebrarà al Pavelló Barris Nord (Carretera de Corbins 1) el proper 12 d’abril de 2015.

2. Acte al Palau Sant Jordi de Barcelona, 24 d’abril a les 20.00 h. La campanya unitària ARA ÉS L’HORA, encapçalada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium Cultural i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), durà a terme el proper divendres 24 d’abril a les 8 del vespre un gran acte al Palau Sant Jordi de Barcelona. Aquesta nova mobilització es farà just un mes abans de les eleccions municipals i té com a lema “Tornen les urnes, tornem al carrer!”.

3. S’obre un debat polític sobre temes d’actualitat.

La propera reunió serà el 9 d’abril a les 19.30 h.

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats Granollers. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s