RECTIFICACIONS

assemblea_lleida_cartell_2En una entrada anterior, us vam comunicar que l’ANC de Granollers aniria a l’Assemblea General Ordinària de Lleida amb cotxes particulars i que ja us en notificaríem el loc i l’hora de trobada. Doncs, bé, rectifiquem. Com que l’ANC de la Roca ha decidit fer un autocar, ens hi hem apuntat. Tothom que vulgui venir-hi hi és convidat. La informació la teniu en la imatge de sobre. Si voleu venir, podeu comunicar-nos-ho a nosaltres (granollers@assemblea.cat) o a la Roca directament.

Segona rectificació. També us informem que les inscripcions de l’acte del Palau Sant Jordi s’han ajornat a dilluns per sumar-nos al dol per les víctimes de l’avió sinistrat als Alps. A partir del 30 de març ja hi haurà disponible un sistema d’inscripció i reserva d’invitacions al web www.araeslhora.cat. Us recordem que l’ANC de Granollers organitza tres autocars per anar-hi. Aquest dilluns dia 30 també podreu comprar-ne els tiquets a local (c/ Sant Jaume, 97).

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats generals ANC, Activitats Granollers, Activitats institucionals, Activitats Vallès Oriental. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s