27 de març – NIT TANCADA PER A L’ANC DE GRANOLLERS

Open night

L’ANC de Granollers volia ser present a l’Open Night del proper divendres 27 de març, amb la intenció de recaptar diners per als afectats pels desnonaments perquè no poden pagar la hipoteca i col·lectius afectats per la pobresa energètica de la nostra ciutat.

Igual que l’any passat, doncs, vam sol·licitar permís a l’Associació Gran Centre. Enguany, però, se’ns ha denegat al·legant que no hi hauria cap entitat amb paradeta al carrer. Posteriorment hem sabut que altres entitats de tipus social hi seran; ho celebrem, però per què se’ns ha negat la possibilitat de ser-hi a nosaltres?

Si Gran Centre ens vol lluny per no “fer política”, hem de dir que l’ANC treballa per la independència de Catalunya i per poder disposar dels nostres recursos per superar les problemàtiques socials actuals, fins i tot les del comerç.

Davant la negativa, vam adreçar-nos a l’Ajuntament que ens va atorgar el permís corresponent, però donant-nos a triar dos o tres llocs la ubicació dels quals no ens sembla apropiada, entre d’altres coses per la manca de llum, de seguretat i per la llunyania respecte del centre de l’activitat comercial; si volem recaptar diners per ajudar a la gent desafavorida no podem posar-nos en un lloc on siguem poc més que invisibles i amb una afluència de públic mínima.

És per això que des de l’ANC denunciem públicament aquesta situació.

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats Granollers. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s