ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA DE L’ANC A LLEIDA – ORDRE DEL DIA

Ara és l'hora

Ens plau fer-vos arribar la segona convocatòria a la III Assemblea General Ordinària de l’ANC que se celebrarà al Pavelló Barris Nord (Carretera de Corbins 1, Lleida) el proper 12 d’abril de 2015. L’hora d’inici és a les 10:00 del matí i s’obriran les portes d’acreditació a partir de les 8:00.

A l’Assemblea General hi poden participar, amb dret a vot, els membres de ple dret inscrits a l’ANC abans del 20 de març de 2015 i a corrent de pagament fins al primer trimestre de 2015 inclòs. També hi poden participar, sense dret a vot, els inscrits amb posterioritat al 20 de març de 2015, els simpatitzants i col•laboradors de l’ANC i els acompanyants de membres de ple dret.

Per tal d’agilitzar al màxim el procés d’acreditació d’entrada recomanem als membres de ple dret que us inscriviu accedint a https://assemblea.cat/reserves2015

Per a la resta d’assistents que no siguin membres de ple dret la preinscripció és obligatòria, accedint també a https://assemblea.cat/reserves2015 .

Un cop feta la inscripció rebreu al vostre correu un codi de barres que haureu d’imprimir i amb el qual accedireu directament al recinte. En cas de no poder imprimir el codi de barres imprimiu el correu electrònic.

Per qualsevol incidència en el procés d’inscripció s’haurà d’enviar un correu a cens@assemblea.cat. indicant nom, cognoms, NIF, correu i telèfon de contacte de la persona que té la incidència.

L’ordre del dia de la sessió serà el següent:

 1. Obertura i benvinguda
 2. Elecció o ratificació de la Mesa
 3. Elecció dels interventors d’acta
 4. Presentació i aprovació, si escau, de l’informe de gestió del Secretariat Nacional
 5. Presentació i aprovació, si escau, de l’informe econòmic de l’exercici
 6. Presentació i aprovació, si escau, de la proposta de pressupost ordinari per l’exercici 2015-2016.
 7. Presentació i aprovació, si escau, de la proposta de convocatòria del procés electoral per escollir els membres del Secretariat Nacional.
 8. Presentació, votació i aprovació, si escau, de les esmenes vives de la Ponència Marc.  Aprovació de la Ponència Marc
 9. Presentació, votació i aprovació, si escau, de les esmenes vives del Full de Ruta. Aprovació del Full de Ruta.
 10. Presentació de l’acte de l’11S
 11. Cloenda

Per incorporar qualsevol altre punt a l’ordre del dia anterior s’ha de proposar com a molt tard el 3 d’abril de 2015, signat per un número de socis que representi com a mínim el 5% del cens de socis de ple dret, i enviar-ho a l’adreça coag@assemblea.cat. com estableix el Reglament de l’Assemblea General.

Des de la Comissió Organitzadora de l’Assemblea General (COAG) us proposem la següent mesa per l’Assemblea General: en Carles Segura i Buixó com a president, en Josep Colomer i Besga com a secretari i la Cecilia Artigues i Pons, la Meritxell Serret i Aleu, i en Jordi Vilarasau i Farré com a vocals.

Us recordem que trobareu els següents documents penjats al web de l’ANC www.assemblea.cat

 • el 30 de març :  l’Informe de Gestió del Secretariat Nacional, l’Informe econòmic, el Pressupost 20015-2016 i la proposta de convocatòria de les eleccions del Secretariat Nacional
 • l’1 d’abril : la ponència d’actualització del Full de Ruta i de la Ponencia Marc, i les esmenes vives provisionals d’ambdós documents.
 • el 6 d’abril : les esmenes vives d’ambdós documents que hauran de ser votades a l’Assemblea General

Des del 30 de març fins el 4 d’abril també podreu presentar les vostres preguntes a l’Informe de Gestió del Secretariat, a l’Informe econòmic i a la proposta de pressupostos enviant un correu a preguntes.informe@assemblea.cat on heu d’indicar el vostre nom i DNI i la vostra pregunta.

Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu coag@assemblea.cat.

Des de Granollers, hi anirem amb cotxes particulars. En uns dies us passarem l’enllaç a un doodle perquè us hi pugueu apuntar. Així sabrem quantes persones hi anem i quants cotxes necessitem.

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats generals ANC. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s