24A – ACTE CONJUNT AMB ÒMNIUM I ASSEMBLEA DE MUNICIPIS PER LA INDEPENDÈNCIA AL PALAU SANT JORDI

 24aCom segurament haureu vist a la premsa, el 24 d’abril volem dur a terme un gran acte al Palau Sant Jordi de Barcelona, organitzat conjuntament amb Òmnium Cultural i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI).

L’objectiu d’aquesta mobilització és reivindicar la feina a fer per tal de guanyar les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre, posant especial èmfasi a les municipals del 24 de maig, que han de servir per reforçar el procés cap a la independència des dels ajuntaments. L’acte ha de donar un nou impuls de cara als mesos determinants que afronta el país i ha de reforçar la feina que ja esteu fent des del territori. Pròximament es donarà a conèixer el contingut de l’acte que comptarà amb intervencions i actuacions diverses.

Per poder assistir-hi cal inscriure-s’hi a través de la web www.araeslhora.cat que estarà operativa a partir d’aquest divendres 27 de març. L’acte començarà a les 20:00 h i finalitzarà a les 21:30 h. L’obertura de portes serà a les 18:30h. Preguem el màxim d’anticipació per a facilitar l’accés de tothom.

Des de Granollers es faran tres autocars per a tothom que s’hi vulgui desplaçar sense tenir problemes de trànsit, aparcament o horaris de tornada. Si us hi voleu apuntar, podeu passar pel local de l’ANC (c/ Sant Jaume, 97) el dilluns 30 de març, el dijous 9 d’abril i els dilluns 13 i 20 d’abril.

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats generals ANC. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s