ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA DEL 16 DE MARÇ DE 2015

Actes

A les 19.40 h del 16 de març de 2015, a la seu de l’ANC de Granollers se celebrà l’Assemblea Extraordinària per tractar la proposta d’anàlisi, debat i presentació d’esmenes, al Full de ruta i a la Ponència Marc 2015-2016, redactat per la comissió permanent del SN.

Després de deliberar sobre els dos documents, es va presentar, per part d’una sòcia, una esmena al document de la Ponència Marc 2015-2016.

Esmena a la Ponència Marc, capítol 115, paràgraf 9.

a) Text de la Ponència
Les eleccions del 27S han de tenir, per damunt de qualsevol altra consideració, el caràcter plebiscitari que no va poder tenir la jornada del 9N i el seu resultat ha de poder ser llegit, arreu del món, de forma clara i inequívoca. L’objectiu de l’independentisme ha de ser que guanyin les forces polítiques que hi concorrin amb un primer punt programàtic comú que deixi clar que, immediatament després de la constitució del Parlament, aprovaran l’inici del procés que ha de portar a la independència del país, constituint la República catalana com a nou Estat sobirà.

b) Text de l’esmena
Les eleccions del 27S han de tenir, per damunt de qualsevol altra consideració, el caràcter plebiscitari que no va poder tenir la jornada del 9N i el seu resultat ha de poder ser llegit, arreu del món, de forma clara i inequívoca. L’objectiu de l’independentisme ha de ser que guanyin les forces polítiques que hi concorrin amb un primer punt programàtic comú que deixi clar que, immediatament després de la constitució del Parlament, aprovaran l’inici del procés que ha de portar a la independència del país i constituiran la República catalana com a nou Estat sobirà.

c) Justificació de l’esmena
És una qüestió més aviat gramatical, però tal com estava redactat el paràgraf, el gerundi ‘constituint’ que gramaticalment expressa simultaneïtat o anterioritat (mai posterioritat) indueix a l’errada que la República catalana es constituirà abans de l’inici del procés o simultàniament i no crec que sigui aquest l’esperit del paràgraf.

L’esmena s’aprova amb el 100% de suport dels socis presents.

I no havent-hi més assumptes a tractar s’acaba la les 20.45 h

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats Granollers. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s