Signatura de la coalició CiU del compromís de la campanya “Els ajuntaments per la independència”

Alex Sastre imagesDijous 19 de març, a les 13 h, a la seu de CDC de Granollers (c/ del príncep de Viana, 5), Àlex Sastre, líder de la coalició CiU, que presenta candidatura a les eleccions municipals de Granollers que es faran el 24 de maig de 2015, signarà el compromís de la campanya, promoguda per l’ANC, “Els ajuntaments per la independència”.

Aquest compromís té com a objectiu que les candidatures sobiranistes incorporin als seus programes electorals uns compromisos explícits per a l’impuls del procés d’emancipació nacional des dels consistoris. Aquests compromisos han de preveure proposar al Ple municipal, com a mínim, els punts següents:

1.- Declaració de suport als acords i accions que el nou Parlament resultant de les eleccions del 27 de setembre decideixi prendre i desenvolupar per posar en marxa el procés constituent de la República catalana com a nou Estat independent.

2.- Declaració solemne del ple municipal d’impulsar la creació de l’Assemblea catalana de càrrecs electes i delegar-ne la representació municipal en l’alcalde o alcaldessa, que s’ha de comprometre a participar-hi activament, junta amb la resta de càrrecs locals i parlamentaris catalans -elegits als parlaments europeu, espanyol i català-, en el cas que l’Estat espanyol decidís anul·lar, suspendre o intervenir els òrgans d’autogovern catalans. Aquesta Assemblea tindria com a missió prioritària la Declaració d’Independència i la formació d’un govern provisional.

3.- Ratificació de la pertinença del municipi a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) o aprovació de la petició per fer-se’n soci en el cas que el municipi encara no en sigui.

L’objectiu de l’ANC és que la mateixa nit del 24 de maig el mapa electoral resultant mostri que en el conjunt de Catalunya les candidatures que han incorporat aquests tres compromisos per la independència han guanyat les eleccions municipals d’una forma clara i rotunda.

L’Assemblea Nacional Catalana només donarà suport a les candidatures que en aquestes eleccions municipals incloguin aquests punts en el seu programa electoral i es comprometin a votar-hi favorablement, tot promovent governs de majoria independentista als municipis d’arreu de Catalunya o facilitant l’elecció com alcalde o alcaldessa del cap d’una de les llistes que incloguin aquests punts.

Hi esteu convidats!

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats Granollers. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s