Temes tractats en l’última reunió del grup coordinador de l’ANC de Granollers

Actes

Com sabeu, dilluns passat es va portar a terme la reunió plenària del grup coordinador en el local del carrer de Sant Jaume. Després d’aprovar l’acta del plenari del 9 de març, s’hhi van tractar els temes següents:

1. Seguiment de les Comissions:
Accions:
1. Acció conjunta amb membres de la PAH per tal de recollir diners per la gent més necessitada. Es continua la recollida de signatures de l’ILP habitatge contra els desnonaments i la pobresa energètica, en el nostre local, tots els dilluns de les 17.00 a les 19.30 h.

2. Open night, 27 de març. Els responsables d’aquest esdeveniment consideren que aquest any no podem muntar paradeta per vendre el nostre marxandatge. De tota manera es treballa per arribar a un consens.

3. Fer una llista d’accions i el calendari corresponent sobre pensions, joves, agermanaments amb altres poblacions de la Comarca.

4. Es necessiten voluntaris en relacions públiques.

Actes:
1. Xerrada amb Jaume Marfany, vicepresident de l’ANC, el proper 19 de març a les 19.30 h, a la Sala Tarafa. “Del 9N al 27S” Es col•locarà una pancarta al carrer de Sant Roc i es repartiran fullets per les botigues. Ens calen 5 persones voluntàries.

Activació voluntaris 2015:
1. Es revisarà la base de dades per detectar quants del total de socis i simpatitzants han manifestat tenir experiència i/o coneixements en algun camp.
2. Es contactarà amb aquestes persones via e-mail, amb l’objectiu d’aconseguir més col•laboradors en les distintes comissions i/o actes puntuals.

Comunicació:
1. Aquesta comissió es reunirà el proper dilluns, 16 de març, i, entre d’altres propostes, s’escollirà el/la responsable.

Joves 2015:
1. El proper 11 de març hi haurà una reunió per iniciar accions encaminades als joves.
2. Es farà un cribratge a la base de dades per obtenir la relació dels socis més joves.

Relacions amb les entitats:
1. Reunions amb les entitats esportives de Ciutat.
2. Campanya ajuntaments per la independència. Campanya promoguda per l’ANC encaminada a intervenir en la campanya abans i després de les eleccions municipals: signant el document de compromís “els ajuntaments per la independència”, donant suport a les candidatures sobiranistes, promovent actes conjunts, vetllant per arribar a acords per aconseguir que els equips de govern i/o els alcaldes/alcaldesses siguin independentistes…

2. Proposta de Full de ruta i Ponència Marc 2015-2016.
Per tal d’elaborar el definitiu Full de ruta i la Ponència Març 2015-2016 de l’ANC, s’obre un període per la presentació d’esmenes. Per aquest motiu se celebrarà una Assemblea extraordinària el proper dilluns, 16 de març, a les 19.30 h, a la seu de Granollers per debatre i votar les esmenes que s’hagin presentat, fins a les 24.00 h del diumenge, 15 de març. Les esmenes s’aprovaran amb un suport igual o superior als 35% dels assistents.

COM JA SABEU, ESTEU TOTS CONVIDATS A ASSISTIR A LES REUNIONS DEL PLENARI I A FORMAR PART DE LES DIVERSES COMISSIONS!

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats Granollers. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s