27F-27S. Comencem!

CornellàEl proper divendres, 27 de febrer a Cornellà es farà l’acte de presentació del Pla d’actuació de l’ANC, estructurat a l’entorn de tres grans eixos: incidència política, incidència social i mobilització social.

En l’acte es faran públiques les grans propostes d’actuació de l’ANC durant els propers mesos, així com el posicionament de l’Assemblea davant del proper calendari polític i que començarem amb la campanya “Els ajuntaments per la independència“.

Per guanyar el 27S, l’Assemblea ha de tornar a liderar el procés de manera decidida i ferma. Liderar a través de la il•lusió i el convenciment. Liderar a través de propostes i accions. Liderar a través d’un missatge clar i contundent.

27F-27S. Comencem!

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats generals ANC. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s