ANC: recuperar la iniciativa

recuperar cat

Falten set mesos per a les eleccions catalanes, i el govern ha anunciat un pla per si els resultats el porten a la “desconnexió” amb Espanya. Els partits favorables al procés volen convertir el 27-S en el que no va poder ser el 9-N. Amb aquest context, Ariadna Oltra ha entrevistat Carme Forcadell, presidenta de la ANC. Una conversa en profunditat per abordar moltes qüestions: després del 9-N, on ha quedat la iniciativa de la societat civil? Com han viscut aquests mesos? Quin paper vol tenir a partir d’ara l’ANC? Confia ens els partits d’aquí al 27-S? Quins actes preparen? Com es planteja l’ANC la renovació de la cúpula de l’entitat? Quin balanç fa de la seva presidència? I podria figurar com a candidata en alguna llista el 27-S?

Posteriorment, el debat s’ha centrat sobre el paper dels partits i de la societat civil en el moment actual. Hi han participat l’actriu Montserrat Carulla com a membre de la societat civil que s’ha mostrat obertament favorable a la culminació del procés; Ernesto Ekaizer, periodista que ha denunciat les estratègies que està utilitzant l’estat per frenar el procés; Francesc-Marc Álvaro, periodista, i Ricard Fernández Deu, periodista i advocat.

Ariadna Oltra ha parlat amb els líders de totes les forces polítiques parlamentàries per valorar el moment polític actual i el paper de mobilització de l’ANC en tot el procés.

Aquí en teniu l’enllaç al vídeo:

http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/-CAT/ANC-recuperar-la-iniciativa-19022015/video/5470392/#

Aquesta entrada ha esta publicada en Reculls premsa. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s