A l’ANC CONTINUEM TREBALLANT PER A LA PROPERA CAMPANYA! APUNTA-T’HI!

066

Encara que a alguns us pugui semblar que no fem res, l’Assemblea Nacional Catalana està treballant intensament preparant les estructures per encarar amb èxit la propera campanya, que esperem que sigui la definitiva.
Aquesta campanya ens portarà a aconseguir entre 250.000 i 500.000 nous convençuts que la independència és l’únic camí viable per a Catalunya i que aquest, el nostre, és un projecte il•lusionador per a totes les persones que vivim a Catalunya.
Però per aconseguir-ho haurem de treballar molt i haurem de treballar tots.
A la comarca del Vallès Oriental ens estem organitzant en dos eixos complementaris. A nivell de cada població, contactant entitats i voluntaris i buscant la seva complicitat, i a nivell comarcal, preparant una estructura que asseguri que el nostre missatge arriba per igual a tots els racons, sobretot allà on hi ha més concentració de col•lectius “indecisos” i “indefinits”.
Una de les estructures comarcals que ja fa un any i mig que funciona i que en la propera campanya esperem que sigui clau són les Unitats d’acció del Vallès Oriental (UAVO). Un grup de voluntaris de la comarca que participen en accions destinades a convèncer indecisos.
Durant la propera campanya, les UAVO es dedicaran bàsicament a donar suport a les assemblees territorials de la comarca a on ens hi juguem més (per la gran concentració de població indecisa que tenen) i que són Granollers, Mollet, Parets, Canovelles i Montmeló.
Estem en el procés de definir quins tipus d’accions farem però sapigueu que seran accions directes: paradetes informatives al carrer per parlar amb la gent i distribució de fulletons informatius entre d’altres.
Si tens ganes de fer la teva contribució a la causa et demanem que t’apuntis a les UAVO. No cal experiència prèvia ni cartes de recomanació. Et volem encara que tinguis poc temps disponible i no ens importa l’edat que tinguis, el teu aspecte físic, la teva religió, sexe o la llengua materna que parlis. Tots sou necessaris i benvinguts! Ah, i la formació va a càrrec nostre.
Perquè només junts ho farem possible!
Si esteu interessats escriviu a: vallesoriental@assemblea.cat amb el vostre nom i número de telèfon i aviat ens posarem en contacte amb vosaltres.
Salut i independència!
Coordinació comarcal de l’ANC

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s