ACORDS PRESOS A LA REUNIÓ D’AHIR DILLUNS 2 DE FEBRER DE 2015.

 

Ahir al vespre vam fer la primera reunió de la nova etapa de l’ANC de Granollers. Els objectius d’aquesta nova etapa són ampliar el nombre de persones que votin partits sobiranistes el 27S i, a partir del maig, empènyer CDC, ERC i CUP a acordar un full de ruta ferm per proclamar la DUI immediatament després d’aquesta data si són majoria en el Parlament de Catalunya. 

El que hem de fer és molt clar, però no el COM. En això hem començat a treballar i per tal de portar a terme aquesta tasca un pèl difícil hem creat les comissions següents. Si creus que et podries incorporar en alguna, si us plau, fes-nos-ho saber, perquè, com pots comprovar, hi ha persones que treballen en més d’una quan el millor seria que només formessin part de només una comissió.

 

ACCIONS. Aquesta és la comissió més important i la que té encomanada la missió de convèncer com més persones indecises millor. Es tracta de muntar petites accions a l’estil, o no, de les que vam fer abans del 9N; potser se’n podrien aprofitar algunes i potser recuperar el teatre al carrer, converses amb cadira, etc. Cal que vagin enfocades al país que volem. Hi necessitem les persones més creatives de l’equip coordinador i els ajudants més ferms. Està formada per:  Isidre Soldevila, Adolf Belio, Modest Belles, August Molons, Jesús Aniés, Josep M. Guil,  Joan Arenes i Jordi Guiset.

 

ACTES. Es tracta de programar com a màxim tres actes potents fins al 27 S. Està composta per:   M. Glòria Casanovas, Jesús Aniés   i   Jordi Esparza.
 COMUNICACIÓ. (està completa, no s’hi pot afegir ningú més). Són les persones que porten el blog, les xarxes socials, les comunicacions als mitjans de comunicació, fotografia, etc. Es tracta de:   Lourdes Costa, Adolf Belio i Assumpta Redondo.

 

RELACIONS INSTITUCIONALS amb la Taula pel dret a Decidir, partits, associacions de veïns, associacions d’immigrants, ajuntament…). Està formada per:  Jordi Esparza i Dolors Taulats.

 

RELACIONS AMB L’ANJI I ACTIVACIÓ DE GENT JOVE.Es tracta d’incidir en els joves  granollerins que encara no s’acaben de decidir. La porten:  Laia Navarro i Jordi Guiset.

 

RELACIONS AMB ELS MEMBRES DEL SECRETARIAT NACIONAL DE LA COMARCA I AMB LA COORDINADORA COMARCAL. Se’n fan càrrec:  Jordi Guimet i Dolors Taulats.

 

ACTIVACIÓ DE VOLUNTARIS I AMPLIACIÓ DE L’EQUIP COORDINADOR. Es tracta de determinar quina és la millor manera d’incidir en els voluntaris perquè ens ajudin i buscar persones que es puguin integrar a l’equip coordinador. Se’n fan responsables:  Laia Navarro i Raimon Soler.

 

MANTENIMENT BASES DE DADES. És molt important saber sempre amb qui comptem i per a què. Se’n fa càrrec:  Raimon Soler.

També us volem informar que ja tenim nova tresorera, l’Eva Felip. Així, doncs, som tres dones qui formem la terna (el nucli dur) de l’ANC de Granollers:

-La Carme Giménez com a secretaria,

-L’Eva Felip com a tresorera i

-La Dolors Taulats com a coordinadora.

El gènere femení ens hem de felicitar per l’empenta que estem donant al procés cap a la independència!

Tal com hem dit abans, és molt important poder ampliar aquest equip coordinador. Com veieu hi ha molta feina a fer i ens falten idees potents i mans per realitzar-les. Si creus que ets la persona adequada per formar part d’alguna comissió o responsabilitat fes-no-ho saber! ET NECESSITEM!

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s