DEBAT INTERN ENTORN DE LES ELECCIONS POSTERIORS AL 9N

Us convoquem avui dimecres 19 de novembre a la seu de l’ANC a Granollers, c/  Sant Jaume, 97 a les 19,30h          

a proposta del Secretariat nacional de l’Assemblea i pel debat polític sobre el full de ruta a partir del 9N.

V1

DEBAT INTERN ENTORN DE LES ELECCIONS POSTERIORS AL 9N

Aquest procés s’ha posat en marxa pel SN del dia 11-11-2014 i que ha de finalitzar en el SN del dia 28-11-2014.

El debat ha de permetre al Secretariat Nacional conèixer l’opinió dels associats entorn de les eleccions anticipades que el SN, en la seva reunió plenària de 27-10-2014, va aprovar reclamar en un termini màxim de tres mesos.

El guió de debat ha partit del que es preveu en els documents fundacionals de l’ANC i en el Full de ruta aprovat en l’Assemblea General Ordinària celebrada el 5 d’abril d’enguany a Tarragona i, molt especialment, del que diu l’etapa B.1.- Eleccions anticipades: Un cop esgotades les possibilitats de celebrar la Consulta el dia 9 de novembre, caldrà recórrer la darrera etapa per demostrar que ho hem intentat tot per la via pacífica i democràtica. La celebració de les eleccions anticipades, de caràcter plebiscitari, serà aquest darrer pas.

El paper de l’ANC ha de ser el d’empènyer la constitució d’una candidatura unitària dels partits i forces socials que proposin la Declaració d’independència com a primer acte del nou Parlament i donar-hi tot el suport actiu. La candidatura ha de dur inequívocament en el seu programa que, en cas de majoria d’escons al Parlament, proclamaran la independència.

(Cal remarcar que, com diu el guió, els punts programàtics que es proposen com a base per al debat són els que figuren en el Llibre blanc del Consell Assessor per a la Transició Nacional.).

Per facilitar la recollida de les opinions dels associats, es proposa que cada territorial de l’ANC es posicioni sobre les preguntes que es fan a continuació:

 

Guió per al debat 

1. Què hem après de la campanya Ara és l’Hora i dels resultats del 9 N? 

2. Cal que mantinguem la proposta de candidatura unitària, tal com indica el nostre full de ruta, com l’única opció a la qual l’Assemblea pugui donar suport? 

3. Si aquesta candidatura unitària no fos possible, hauria de donar suport l’ANC a aquelles candidatures que portin en el seu programa el compromís de declarar la independència, d’acord amb la proposta del Consell Assessor per a la Transició Nacional? (Veieu síntesi en el document adjunt) 

4. Quin grau d’implicació ha de tenir l’ANC en el procés electoral ? 

5. Quin ha de ser el treball prioritari de les nostres Assemblees (territorials, sectorials i exteriors) a partir d’ara? 

Us hi esperem.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s