DILLUNS 3, A LES 19 H, PASSEJADA DE CARTELLS DE LA CAMPANYA “ESTEM PREPARATS”

GROCNOLLERS_ESTEM PREPARATS

US NECESSITEM!

VENIU AMB LA SAMARRETA GROGA!

ES TRACTA DE PASSEJAR ELS CARTELLS DE LA CAMPANYA “ESTEM PREPARATS” PEL CENTRE DE GRANOLLERS

ITINERARI

Trobada al local de l’ANC a les 19 h del dilluns 3. Anirem cap a la plaça de la Corona i ens posarem en fila índiaper començar caminant a poc a poc cap amunt pel carrer Anselm Clavé fins a Torras i Bages. Girarem a l’esquerra i a l’alçada del carrer de Corró, agafarem aquest cap al centre (Corró i Santa Elisabet). A l’alçada del carrer Sant Roc, girarem a la dreta pel carrer Sant Roc cap a ponent fins al Mercat de Sant Carles. Tirarem carrer Sant Jaume avall fins a la plaça de l’Església. Farem plaça de l’Església, Porxada (hi farem dues voltes), agafarem el carrer de Santa Esperança, a la carretera tombarem a la dreta i anirem una altra vegada a la plaça de la Corona. Agafarem Conestable de Portugal, fins a l’av. de Sant Esteve. Aquí girarem a l’esquerra i farem avinguda del Parc fins al carrer del Pont, fins a la carretera, girarem a la dreta fins a Marià Maspons. Marià Maspons, plaça de Barangé, agafarem per davant de Correus, pel carrer de l’Europa, Sant Roc, Porxada, carrer del Portalet, carrer del Museu, carrer Nou, carretera i plaça de la Corona.

Si no hi podeu venir des del principi, incorporeu-vos-hi en algun punt de l’itinerari i substituïu algun dels companys!

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats Granollers, Ara és l'hora. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s