IMPORTANT SOPAR AMB EMPRESARIS A L’EUROPA

 

EmpresarisSoparDebatEuropa28-10-2014 IMG_6008

Dintre de la campanya Ara és l’Hora, una trentena d’empresaris es van congregar el passat dimarts 28 a la Fonda Europa en un sopar-debat amb el vicepresident del Cercle Català de Negocis, Joan Canadell.

El ponent va exposar, en base als estudis fets de fa anys per l’entitat, les importants oportunitats que es generarien per a les pimes i en general per al conjunt de l’economia en una Catalunya independent.

En el debat posterior els assistents van manifestar la seva confiança en la capacitat de la nostra societat per superar els reptes que apareguin, tot i destacar la importància que el nou país suposi un canvi cap a una major eficiència i transparència.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats Granollers. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s