ARA LA GIGATRUCADA

Gigatrucada_n

“Ara és l’hora” ha presentat en roda de premsa “la Marató 9N” per fomentar la participació en la consulta participativa, amb la presència de la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, i la d’Òmnium Cultural, Muriel Casals.

L’organització impulsa “la gigatrucada” amb “milions de trucades” a les llars catalanes, una “bustiada” i un acte unitari a l’Avinguda Maria Cristina de Barcelona el proper 7 de novembre a les 20 hores. El pressupost de tot plegat és de 750.000 euros, segons han indicat.

D’aquesta manera, Ara és l’hora busca 100.000 voluntaris per trucar a totes les llars catalanes i convèncer els ciutadans per a participar el 9N. Aquestes trucades es faran a telèfons fixes i a partir d’una centraleta entre els dies 5 i 8 de novembre. No es demanarà el sentit del vot i sí que s’oferirà ajuda logística sobre el 9N.

Igualment, han anunciat “una bustiada a gran escala que arribarà a més del 70% de les llars del país des d’aquest mateix dijous per a defensar l’opció del Si-Si”. També s’editarà un fulletó amb una tirada de 500.00 exemplars que es repartirà a Barcelona i la seva Àrea Metropolitana el dijous 6 de novembre.

Finalment, han convocat “un gran acte final” el 7 de novembre a l’Avinguda Maria Cristina a les 20 hores, amb actuacions musicals. L’acte reunirà “destacats membres de la societat civil”. També s’ha convidats a les forces polítiques partidàries de la consulta.

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats generals ANC, Activitats institucionals. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s